Tvrtka Ekobit prisutna je na globalnom i domaćem tržištu zadnjih 20 godina te je u tom period ostvarila brojne nagrade i priznanja, navest ćemo neke od njih:

15.05.2013.

Nakon dvadeset godina uspješnog poslovanja, tvrtka Ekobit dobila je drugu Zlatnu bilancu za najuspješnijeg poduzetnika u 2012. godini u kategoriji djelatnosti informacije i komunikacija. Nagrada je Ekobitu dodijeljena u sklopu Fininog foruma.

08.06.2011.

Ekobit je dobitnik „Zlatne bilance“ za najuspješnije poduzeće u 2010. godini u djelatnosti informacija i komunikacija. Zlatna bilanca je nagrada koju dobivaju najuspješniji poduzetnici u pojedinoj djelatnosti prema ukupnom rangu dobivenom temeljem bodovanja 11 financijskih pokazatelja u pet kategorija – rangiranje prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. Više na službenim stranicama Fina Foruma.

19.04.2010.

Ekobitov proizvod TeamCompanion for Outlook dobitnik je ISV nagrade u kategoriji „Najnaprednije tehnološko rješenje“ prema izboru Microsofta Hrvatska. Nagradu je uručio g. Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska, tijekom otvaranja tehnološke konferencije WinDays10.

01.06.2007.

Zahvaljujući izvrsnim poslovnim dostignućima Ekobit je dobio još jedno značajno priznanje; nagradu za najboljeg malog poduzetnika dodijeljenu od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, Udrugom inovatora Hrvatske i USAID-a (Američkom agencijom za međunarodni razvoj). Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održano je tijekom XI. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu u Šibeniku.

19.02.2007.

Ekobit je nominiran od strane HGK za nagradu "Zlatna kuna" u kategoriji tvrtki veličine do 49 zaposlenih. Nakon istovrsne nominacije u 2004.g, ovo je novo priznanje za izvrsnosti Ekobitovog poslovanja.

24.02.2004.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima Ekobit je nominiran od strane HGK za nagradu "Zlatna kuna" u kategoriji tvrtki veličine do 49 zaposlenih.

06.06.2003.

Ekobit ušao u finale izbora za „Poduzetnika godine“ te primio posebno priznanje za kontinuirano uspješno poslovanje od Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo.

13.06.2002.

Tvrtka Ekobit je primila posebno priznanje od Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo za nastavak ostvarivanja izuzetnih rezultata u malom gospodarstvu.

07.06.2001.

Ekobit je nagrađen drugom nagradom na natječaju za „Poduzetnika godine“ u organizaciji Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo. Svečano proglašenje održano je 7.06.2001 u Šibeniku u turističkom kompleksu Solaris. Ministar Pecek osobno je uručio priznanje upravi Ekobita, a razgovaralo se i o mogućoj konkretnijoj suradnji države s informatičkim tvrtkama.