Reference

Vjerujemo da se kvaliteta tvrtke mjeri zadovoljstvom njenih korisnika. Pogledajte naše reference, što korisnici govore o nama i naše studije slučaja te se uvjerite u zadovoljstvo naših klijenata. Imate razlog više biti sigurni da ćemo ispuniti Vaša očekivanja.

Što naši korisnici govore o nama

Visoka stručnost Ekobitovog tima i konstruktivan pristup pružili su realizaciji naših ciljeva značajan poticaj. U suradnji s njima poboljšali smo naš proces razvoja i kvalitetu proizvoda. I već nakon kratkog vremena, Ekobit je postao sastavni i neizostavni dio našeg tima.

Marko Šatrak
Product Manager, ABB

TeamCompanion je obvezan alat za svakoga tko mnogo radi u TFS-u. Konačno postoji komunikacija između Outlooka i radnih stavaka u jednom alatu te pritom možete koristiti bogate mogućnosti grupiranja i pretrage kako biste kvalitetno organizirali sve svoje radne stavke.

Neno Loje
Visual Studio ALM MVP

Moj posao zahtijeva da koristim istovremeno Outlook i Team Foundation Server. TeamCompanion razbija zidove između Outlooka i TFS-a, pružajući lijepu, besprijekornu integraciju. Jednostavnije rečeno, štedi mi vrijeme ... nekoliko puta dnevno. Obožavam ga!

Gregg Boer
Principal Program Manager, TFS, Work Item Tracking, Microsoft

AVL je najveća svjetska neovisna tvrtka za razvoj pogonskih sustava s motorima s unutarnjim izgaranjem, i pratećih testnih sustava. Ekobitova izvrsnost razvoja aplikacija u .NET-u i GUI / WPF-u, neizmjerno nam je olakšala inovaciju kompleksnih aplikacija za kreiranje vizualizacija višedimenzionalnih koraka i sekvenci u realnom vremenu. Suradnja s Ekobitom za nas je bila vrlo poučna i uspješna kreativna sinergija u softverskom razvoju.

Srđan Katušić
Voditelj razvoja, AVL-AST d.o.o., Instrumentation and Test Systems

Team Foundation Server i Ekobit pomogli su nam postići više agilnosti u razvojnom procesu aplikacija s manje ručnog truda; kao i lakšeg izvješćivanja, pravodobnog podizanja eskalacija te manje procesnih pogrešaka - to je ono što smo vidjeli i osjetili iz IT perspektive. Ono što je još važnije, budući da je naš odjel interni pružatelj usluga, naši korisnici s poslovne strane stekli su transparentan uvid u razvoj rješenja za njihove probleme i potrebe, te osigurali glatku suradnju s nama.

Siniša Pleše
IT Manager, Erste & Steiermärkische Bank

TeamCompanion unosi još više timske suradnje u Team Foundation Server. Povezivanjem Outlooka s TFS-om, TeamCompanion stvara most i suradnju između naručitelja rješenja i svijeta razvoja. To je odlična ideja.

Sam Guckenheimer
Group Product Planner, Visual Studio Product Line, Microsoft

Jako smo zadovoljni činjenicom da smo pronašli odlično rješenje u Ekobitovom alatu TeamCompanion. On daje odgovor na mnoge probleme počevši s nedostatnom HTML funkcionalnošću (koju čak ni TFS nije riješio). Također, vrlo lijepo integrira e-poštu i Outlook s TeamFoundation Serverom. Ova funkcionalnost čini TeamCompanion jedinstvenim i najboljim proizvodom koji će poboljšati vašu projektnu komunikaciju s programerima i klijentima.

Adam Cogan
MS ALM MVP, Microsoft Regional Director, SSW

Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb jedna je od najvećih banka u Hrvatskoj. U našim bazama podataka držimo vrlo osjetljive podatke o našim korisnicima, njihovim računima i transakcijama. Zbog toga, tajnost i zaštita podataka jedna je od naših ključnih dužnosti. Naša produkcijska baza podataka (AIX/DB2) sadrži veličinu od nekoliko stotina milijuna zapisa. Zbog toga smo prije konačnog odabira ocijenili brojna rješenja, gledajući prvenstveno performanse i tehničku izvedivost u našem okruženju. Izvrsne performanse BizDataXa bile su iznad svih naših očekivanja. Proizvod koristi posrednu bazu podataka, tako da je postupak maskiranja bio brz i nije imao nikakvog utjecaja na naš ciljni sustav, dok je postupak spajanja podataka bio brz i predvidljiv.

Marin Stražanac
Voditelj odjela za softverski razvoj, Raiffeisenbank

Iskustvo Ekobita i stručno osoblje pomažu nam prevladati sve prepreke na našem putu da implementiramo nove platforme u sklopu naših strateških projekata. Poznavanje .NET tehnologija, kao i Ekobitov profesionalan pristup rješavanju problema, značajno je ubrzao proces tranzicije, pomogao nam da se učinkovito nosimo s promjenama dinamične okoline te stavio našu tvrtku u vrlo dobru stratešku poziciju.

Branimir Liker
Voditelj softverskog razvoja i menedžmenta, Intesa Sanpaolo Card

Sastavni dio mog posla je trenirati druge voditelje projekata o tome kako koristiti TFS. Prva stvar koju svima naglasim je: kupite TeamCompanion! Njegova savršena integraciju s programima Outlook, Excel i Project štedi mi dragocjeno vrijeme svakoga dana. Od kreiranja radnih stavki izravno iz e-mail zahtjeva, preko definiranja Outlook termina izravno iz TFS radne stavke, do slanja rezultata upita na Outlook e-mail; TeamCompanion je karika koja spaja TFS i Outlook. Vidio sam ostvareni ROI s TeamCompanionom već drugog dana njegovog korištenja!

Brian Cronin
Partner, Senior Project Manager, Hedgehog Dev. LLC

Ekobitova izvrsnost u . NET i SharePoint tehnologijama pokazala je kako je Ekobit partner od značajne i trajnije vrijednosti za nas, i to ne samo u sklopu jednog pothvata. Sve što je Ekobit isporučio bilo je iznimne kvalitete i robusnosti te unutar zadanih rokova.

Zdravko Bogdanić
direktor razvoja aplikacija, Pliva - Teva Group

APIS IT pruža informacijske usluge različitim organizacijama javnog sektora u Hrvatskoj, kao što su državne porezne i carinske uprave ili Grad Zagreb. IT sustavi u uporabi od strane naših korisnika prikupljaju tone osjetljivih informacija, koje treba maskirati prije daljnjeg korištenja u procesu softverskog razvoja i testiranja. Mi smo koristili proizvod BizDataX za maskiranje baze podataka koja sadrži informacije o pružateljima zdravstvene skrbi u Gradu Zagrebu. Rezultati su bili više nego zadovoljavajući. Maskirani podaci bili su potpuno de-identificirani, a pri tome su ostali korisni za sigurnu sekundarnu uporabu. Maskiranje je funkcioniralo dobro, unatoč činjenici da smo se morali nositi sa složenom međuovisnošću različitih informacijskih sustava.

Helena Pezer
Poslovni analitičar, APIS IT

Studije slučaja

Ekobit unaprijedio proces razvoja Hrvatskog Telekoma, vodećeg domaćeg pružatelja telekomunikacijska usluga

U lipnju 2011. g Ekobit je u Hrvatskom Telekomu (HT) implementirao Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2010 (TFS) zajedno s TeamCompanionom, proizvodom za spajanje TFS-a s Microsoft Outlook klijentom. Bila je to velika i važna implementacija kod vodećeg domaćeg pružatelja telekomunikacijskih usluga, koja je započela sa složenim procesom razvoja rješenja za pružanje podrške naplati koja priprema oko 1,2 milijuna računa mjesečno za pretplatnike telefonskih usluga fiksne mreže. Bio je to ogroman razvojni projekt od velike važnosti, kojem je trebala visoko učinkovita i produktivna okolina. Microsoft TFS zajedno s TeamComapanionom prepoznati su kao najbolje rješenje za upravljanje životnim ciklusom razvoja softvera (ALM), koje je poslužilo kao baza za unaprjeđenje cjelokupnog razvojnog procesa u HT-u. Uz njihovu primjenu i implementaciju, razvojni proces HT-a je napredovao te se značajno poboljšala njegova učinkovitost. Razvojni inženjeri počeli su u realnom vremenu pratiti rezultate, uz bolju kontrolu i upravljanje procesom izlaska novih verzija. S TeamCompanionom, koji jednostavno povezuje TFS i Microsoft Outlook, statusi projekta jednostavno se komuniciraju i isporučuju. Članovi tima primaju ažuriranja i izvještaje o statusu projekta, putem Microsoft Officea - alata kojeg koriste u svakodnevnom radu. Omogućena je bolja transparentnost, lakši protok informacija i kontrola cjelokupnog procesa suradnje unutar TeamFoundation Servera.

Pročitaj cijelu studiju slučaja ,

FEi Sistemi postižu CMMI pomoću TeamCompaniona

Radeći na rubu svojih kapaciteta, projektni tim FEi Sistema zadužen za Web infrastrukturu liječničkih usluga (WITS), morao je zadovoljiti vrlo stroge kriterije modela certifikacije i sposobnosti integracije zrelih članova tima s novim, dodatnim resursima (tzv. Capability Maturity Model Integration - CMMI). Projektni tim FEi Sistema to je postigao optimizacijom upotrebe Microsoft Visual Studio Team Foundation Servera 2010, uz usvajanje i primjenu Ekobitovog proizvoda TeamCompaniona za pristup Team Foundation Serveru kroz sučelje Microsoftovog Outlooka, koje je uključivalo mogućnost praćenja i jednostavnog pohranjivanja nizova poruka vezanih uz projektnu dokumentaciju. To je pomoglo WITS projektnom timu da ostvari potreban CMMI certifikat uz minimalan napor i prekid rada. Čak štoviše, pokazalo se kako su timski napori zadnjih 18 mjeseci osigurali 15 do 20 posto povećanja u produktivnost, poboljšali vidljivost statusa projekta, sljedivost projekta od početka do kraja te dodatan kapacitet da se podrži novi rast poslovanja s postojećim resursima.

Pročitaj cijelu studiju slučaja ,

KDD Ekobitov proizvod TeamCompanion i TFS

Osnovana 1995. g, Centralna klirinška depotna družba Ljubljana (u daljnjem tekstu: KDD) osigurava usluge centralne depozitarne agencije, usluge kliringa i transakcija vrijednosnim papirima te održavanja središnjeg registra vlasnika vrijednosnih papira u Sloveniji. Osnivači i dioničari KDD-a su banke, brokerske tvrtke, društva za upravljanje fondovima, državni fondovi i izdavatelji vrijednosnica. Prije implementacije ovog rješenja, ključan problem KDD-a bio je nedostatak automatiziranog procesa softverskog razvoja. Nedostatak jedinstvenog razvojnog okruženja i odgovarajućih alata smanjivali su produktivnost i učinkovitost cjelokupnog razvojnog tima. Novo rješenje - kombinacija Microsoft Visual Studia 2010, Team Foundation Servera 2010 i Ekobitovog proizvoda TeamCompanion, osigurala je da KDD sada koristi standardiziranu i optimiziranu platformu za upravljanje životnim ciklusom razvoja softvera (ALM).

Pročitaj cijelu studiju slučaja PDF, 157 KB