Usluge

Pomažemo definirati, razvijati i upravljati Vašim poslovnim aplikacijama. Portfelj usluga gradili smo desetljećima na konkretnom iskustvu naših ljudi u vođenju projekata, razvoju i integraciji kompleksnih IT sustava. Naša je misija povećati Vašu poslovnu vrijednost pružajući Vam podršku da visokokvalitetne proizvode i usluge implementirate na vrijeme i u zadanim granicama budžeta.

ALM savjetovanje

Primjena procesa za upravljanje životnim ciklusom razvoja softvera (ALM) pomoći će Vam bolje definirati, razvijati i kontrolirati Vaše poslovne aplikacije

ALM konzultantske usluge ključan su dio našeg ukupnog portfelja usluga, primarno orijentirane na srednje i velike tvrtke. Njihova je svrha osigurati maksimum poslovne vrijednosti iz procesa razvoja aplikacija.

Saznajte više

Razvoj poslovnih aplikacija

Ekobit stvara vrhunske proizvode sa vrhunskim razvojnim timom. Biste li koristili naše razvojne inženjere za razvoj vlastitih poslovnih aplikacija?

Razvoj poslovnih aplikacija obuhvaća različite platforme i programske jezike, uključujući C#, C + +, ASP.NET i mobilne platforme poput iOS, Androida i WP8.

Saznajte više

Portali i rješenja za kolaboraciju

Izgradite vlastiti interni poslovni portal uz pomoć naših SharePoint stručnjaka

Za izradu složenih SharePoint internih poslovnih portala potrebne su vam izvanredne tehničke vještine i iskustvo, ali i poslovno orijentirani SharePoint stručnjaci koji će u cijelosti razumjeti Vaš poslovni kontekst, procese i ciljeve. Informirajte se o našim referencama i izjavama korisnika

Informirajte se o našim referencama i izjavama korisnika

Usluge integracije

Ekobit pruža usluge integracije poslovnih rješenja koje se temelje na BizTalk Server platformi s ciljem uspostave i održavanja SOA rješenja u vašoj organizaciji.

Integracijski (EAI/B2B/B2C) projekti su obično vrlo složeni, ne samo zbog velikog broja različitih sudionika na projektu, već i zbog različitih izoliranih i heterogenih sustava koji bi trebalo posložiti u jedinstven Management Information System (MIS). Naši certificirani i iskusni stručnjaci će vam pomoći uspostaviti i održavati BizTalk Server temeljena integracijska i SOA rješenja po optimalnoj cijeni.

Informirajte se o našim referencama i izjavama korisnika

Edukacija

Pružamo edukaciju, treninge i radionice za sve naše proizvode, usluge i tehnologije s kojima radimo.

Naša neprekidna želja za učenjem i dugogodišnje iskustvo rada na raznim projektima, rezultirali su kumuliranjem znanja i izuzetnim poznavanjem određenih tehnologija. Prikupljeno znanje rado ćemo podijeliti sa svojim korisnicima kroz seminare i radionice.

Saznajte više